Om oss

OM OSS

 

 

Varmt välkomna till Nisa Thaismassage i Jönköping.

 

 

 

Nisa Thaimassage erbjuder avkoppling för både kropp och själ. Vi erbjuder bla Traditionell Thaimassage, Oljemassage och fotmassage.

Unna dig själv lite extra, och njut av en stunds avkoppling med mjuk oljemassage eller lite hårdare thaimassage.

 

Du kanske har ont i fötterna efter en lång dag/vecka på jobbet?

Du kanske bara vill unna dig en stunds avkoppling?

Eller ge bort en massage till någon som du tycker om?

 

Vi gör allt för att du som kund skall bli nöjd.

 

Varmt välkomna!

FÖRDELAR

 

 

AVSLAPPNING

 

Avkoppling för både kropp och själ  bland annat Thai massage, Olje massage. Ett underbart sätt att lindra stress och spänningar som har samlats i kroppen under en lång tid.

 

 

SÖMN

 

En underbar oljemassage slappnar kroppen och främjar en bättre sömn i flera dagar. Olje massage inducerar mental och andlig healing, därför många människor har upplevt en djupare och mer vilsam sömn..

 

 

FÖREBYGGER

 

Massage kan förebygga skador och ledvärk samt påskynda läkningsprocessen. Bidrar att uppnå, ge näring till huden och hjälper till att lösa stress, och gifter.

 

 

FLEXIBILITET

 

Massage ökar och bibehåller flexibiliteten i lederna. En effektiv kroppsmassage fungerar för alla muskler, vävnader och leder och förbättrar idrottsprestationer och underlättar enklare rörelser för din kropp

 

 

BLODCIRKULATION

 

En av de viktigaste fördelarna med oljemassage är att det förbättrar blodcirkulationen och på samma gång hjälper till att sänka blodtrycket..

 

 

GE BORT

 

En massage är en perfekt present att ge bort till någon du tycker om eller som du tycker skulle behöva det. Födelsedagspresent eller kanske till Julkapp?

 


Mitt mål är att varje kund skall gå härifrån nöjd och fått den bästa servicen dom kan få.

Nisa Nathan

Ägare